Politica de confidentialitate

SC Nuovaenergia AFO SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

 
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe ecoperlator.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. SC Nuovaenergia AFO SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 
SC Nuovaenergia AFO SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ecoperlator.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 
In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele mobilPay.ro, iar SC Nuovaenergia AFO SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 
Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa office@ecoperlator.ro.
anpcmobilpay.roToate drepturile rezervate: Ecoperlator.ro © 2019
Seo/Sem & Design by BestAdviserMedia.com___