Despre noi

SC Nuovaenergia AFO SRL, firma infiintata in mai 2011, comercializeaza in exclusivitate in Romania cele mai noi si mai eficiente produse destinate economisirii apei pentru consumatori casnici si mari consumatori (hoteluri, pensiuni, scoli, gradinite, birouri). 

Datorita tehnologiei utilizate in procesul de fabricare si a utilitatii care deriva din acest proces, perlatoarele din gama AirforceOne si WS au devenit  "must have" -ul capetelor de robinet.
 
Experienta de peste 30 de ani, numeroasele teste de laborator si utilizarea tuturor inovatiilor din domeniu au dus la realizarea unor produse de o calitate superioara.
Una dintre cele mai eficiente inovatii ale perlatoarelor de apa este functia anticalcar, care este data de proprietatile plasticului utilizat pentru realizarea sitei.
 
Utilizand perlatoarele de apa din gama AirforceOne, WS sau EBF realizati o economie de pana la 70% per robinet si reduceti implicit consumul de energie utilizat pentru 
incalzirea apei.
 
De asemenea, datorita calitatii superioare a materialelor utilizate in procesul de fabricare, toate produsele beneficiaza de o garantie de 10 ani.
 
Aceste produse au pret unic de vanzare in Romania si Europa. 
 
 
anpcmobilpay.roToate drepturile rezervate: Ecoperlator.ro © 2019
Seo/Sem & Design by BestAdviserMedia.com___