Plata si Livrare


CUMPARARE – PLATA – LIVRARE 

CUMPARARE

Alegeti produsele

Folosind meniul, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste nevoilor dvs., apasati pe butonul “Adauga in cos”

Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului "Continua cumparaturile".


Comanda

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii si apasati butonul “Comanda”.

Important!!!

Va rugam sa completati datele solicitate pentru plasarea comenzii cu date care corespund realitatii. In caz contrar comanda dvs. nu va putea fi procesata si livrata.

 

PLATA

Modalitatea de plata

Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul. 
Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

 

Comenzile cu valoarea totala mai mare de 400 RON beneficiaza de livrare gratuita.

Plata in numerar

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 400 RON si care au mod de livrare curier si plata cu ramburs se va aplica un cost de transport in valoare de 20 RON.


Plata online folosind cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 400 RON, care au mod de livrare prin curier  si plata cu cardul se va aplica un cost de transport in valoare de 10 RON.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, ecoperlator.ro foloseste MobilPay.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay.

Ecoperlator.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC Nuovaenergia AFO SRL, in urma confirmarii comenzii. 

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Nume firma: SC Nuovaenergia AFO SRL 
Cont lei: RO49 BRDE 130S V376 6024 1300, deschis la BRD Sucursala Aviator Badescu 
Cod unic inregistrare: RO 28506840

In cazul stornarii comenzilor costul de transport nu se storneaza.

 

LIVRARE

Produsele comandate se livreaza in toata tara prin intermediul Urgent Curier. Toate comenzile lansate si confirmate, de luni pana vineri, pana la ora 12:00 se livreaza in 24 de ore in toate localitatile din lista locatiilor cu livrare in 24 de ore a Urgent Curier.

Comenzile lansate sambata si duminica vor fi procesate in cursul zilei de luni.

anpcmobilpay.roToate drepturile rezervate: Ecoperlator.ro © 2018
Seo/Sem & Design by BestAdviserMedia.com___